Senaste nytt: (2015-06-16 08:49) Den kommer! Final Fantasy VII - remake

Nyhet om FFT: The Lion War     |     2006-12-19 13:56:27

The Lion War-sajt på väg

Bobby Westberg

Final Fantasy Tactics: The Lion War är som bekant en remake till PSP på originalet FFT från PS1. Det spelet nådde bara Nordamerika, nu kanske vi har mer tur? En webbplats har öppnats för spelet.

Final Fantasy Tactics: The Lion War

Square Enix har en teaser-sajt uppe för spelet. Den är helt tom, sånär på lite japansk info och bilder på kartan och loggan. Uppe i vänstra hörnet står "Ivalice Alliance" som är den grupp spel som ska cirkulera runt världen Ivalice. Som med Compilation of FFVII-världen.

Dessutom har vi nu fått bekräftat att Final Fantasy Tactics A2 är Advance 2. Det är inte en rak uppföljare men utspelas i samma värld men med nya karaktärer, system osv. Precis som vi är vana med i klassiska FF-spel. Märkligt nog är detta spel till GBA. Men sådana går även att spela i sin Nintendo DS. Att utveckla spelet på sådan "gammal" hårdvara leder förhoppningsvis till dels snabb release och dels lägre pris.

Källor: www.ffinsider.net

Skriv ut denna NyhetKommenteringsfunktionen för denna nyhet är avstängd. Vi har även raderat alla tidigare skrivna kommentarer. Detta eftersom nyheten är över 90 dagar gammal och vi ser inget värde i att spara kommentarerna längre. Själva nyheten kommer vi dock spara i all framtid.

Statistik

  • Läst 1955 gånger
  • av 1923 personer.
Fokus