Senaste nytt: (2015-06-16 08:49) Den kommer! Final Fantasy VII - remake

Nyhet om FFCC: Ring of Fates     |     2006-12-20 15:17:50

Nytt om Ring of Fates

Bobby Westberg

Det dök upp lite mer nya saker om Crystal Chronicles-spinoffen Ring of Fates till DS. Bland annat en hel drös med nya bilder

Vi har nu 20 nya, tyvärr små, bilder på Ring of Fates. Det är fortfarande planerat för en release till ett tidigt 2007 i Japan. Enligt Jeux-France finns rykten gällande en release i Nordamerika till den första maj.

I spelet då man hamnar i en strid så kommer skärmen att zooma in och man kan välja mellan attack eller magi. Det ska även finnas lite fler val, till exempel att hoppa. Hur denna hopp-funktion ska fungera återstår att se. Det finns även med nya klasser - Swordsman, Magivian, Gem user, och Scout. En Gem user kan använda specialla ädelstenar och göra magiska stenar med hjälp av ritskärmen. Scout:en kan skjuta pilbåge, dubbelhoppa, och är snabb.

I multiplayer-läget så får man uppdrag, till skillnad från singelplayer där man följer en story. Det börjar med att de upp till fyra deltagarna springer ett litet race till kungen. Den som är först får välja uppdrag. Då uppdraget slutförst så fås en skattkista med saker i belöning, även här får deltagarna race:a fram till dyrgriparna.

Bilder

Miniatyr Miniatyr Miniatyr Miniatyr Miniatyr Miniatyr Miniatyr Miniatyr Miniatyr Miniatyr Miniatyr Miniatyr Miniatyr Miniatyr Miniatyr Miniatyr Miniatyr Miniatyr Miniatyr Miniatyr

Källor: www.jeux-france.com, www.1up.com, www.ffinsider.net

Skriv ut denna NyhetKommenteringsfunktionen för denna nyhet är avstängd. Vi har även raderat alla tidigare skrivna kommentarer. Detta eftersom nyheten är över 90 dagar gammal och vi ser inget värde i att spara kommentarerna längre. Själva nyheten kommer vi dock spara i all framtid.

Statistik

  • Läst 1866 gånger
  • av 1845 personer.
Fokus