image/svg+xml Ta mig upp

FFXIII – info, trailer, bilder

Final Fantasy XIII

Final Fantasy XIII ska inte släppas i Japan än på länge. Ändå kör Sony redan reklam för sin Playstation 3 i Japan med Final Fantasy XIII i huvudrollen. Längst ner i den här nyheten så kan ni själva kolla reklamen där “Lightning” flyger genom luften skjutandes och kastar en granat.

Bland bilderna nedan så hittar man flera som visar att spelet kommer att utspela sig i en rätt futuristisk värld med svävande bilar. Under Jump Festa så läkte mer information ut som vi nu fått tag på. En svävande mekanisk stad kallad “Cocoon” står i centrum för spelet. Folket lever tryckt i världen tack vare skyddet från kristaller. Det finns flera sådana svävande städer, marken under dem kallas för “Pulse” och den fruktas av alla.

Enligt IGN så ska Lightning vara utvald för att avsluta världen, men de är inte säkra på den informationen för de hörde inte så bra vad som sades i trailern som visades bakom stängda dörrar på Jump Festa.

Jump Festa-trailern fortsatte sen och avslöjade mer om spelet med en vattenbaserad summon. Det visades även flera scener där Lightning spöar stora mängder av soldater. Trailern avslutas, som vi tidigare berättat om, med att Lightning ser ut att förlora då en blond kille med svart mössa kommer på en motorcykel och räddar henne.

IGN berättar även om Versus som visades upp med en ny trailer. Man får se huvudpersonen åka runt i en bil och in i en tunnel. Sen spöar han en bunt soldater som repellerar ner för en byggnad. Sen teleporterar han sig upp på byggnadens tak och hoppar ner mot alla soldater. Den trailern avslutades med texten “The true figure is still hidden in the sleep.”

Tack till laserninjababyvår Community för tipset om IGN-artikeln.

Bilder

Miniatyr Miniatyr Miniatyr Miniatyr Miniatyr Miniatyr Miniatyr Miniatyr Miniatyr Miniatyr Miniatyr Miniatyr Miniatyr Miniatyr Miniatyr Miniatyr Miniatyr Miniatyr Miniatyr Miniatyr Miniatyr Miniatyr Miniatyr

Reklam

Källor: www.gametrailers.com, www.jeux-france.com, www.ign.com