Senaste nytt: (2015-06-16 08:49) Den kommer! Final Fantasy VII - remake

Nyhet om Final Fantasy XII     |     2007-02-16 21:12:58

Final Fantasy XII snart här!

Bobby Westberg

Om en vecka så kommer många av oss sitta och göra det vi längtat efter i fem år - spela ett helt nytt äkta Final Fantasy! Efter en oerhört lång väntan och många förseningar så är spelet snart i våra händer.

Final Fantasy XII

Jag har ärligen nästan glömt bort känslan av att få hem ett nytt FF-spel. Det var fem år sen FFX kom, det senaste riktiga FF-spelet. Nästa fredag kommer många av oss att ha det och spela för fullt. Den största japanska speltidningen gav det ett sällsynt perfekt betyg. Övriga recensenter rapporterar liknande höga betyg.

Här på FFU jobbar vi för fullt för att kunna ersätta den gamla (nuvarande) FFXII-sajten med en helt ny sådan fullspäckad med aktuell information. Jag har utvecklat ett nytt system där sajterna helt sparas i databasen, därmed kan i princip vem som helst lägga till och ändra information på sajterna - när som helst. Dock är systemet låst till enbart mig än så länge. Men det kommer att underlätta uppläggningen av nya sidor, ny info, och nya sajter enormt.

Till releasen av FFXII nu på fredag så hoppas vi direkt kunna ha en tidig guide uppe som sen byggs ut hela tiden. Vi ska även försöka aktivera supporten för spelet, förutsatt att vi hinner med allt.

Det ligger en spännande tid framför oss. Äntligen släpps ett nytt FF-spel, och det ser ut som att det kan börja komma med bara runt ett års mellanrum igen. Om inte annat så syns vi på fredag när ni kört fast, hoppas bara på att jag spelar mycket snabbare än er eftersom jag även måste skriva guiden samtidigt. Happy waiting!

PS. Patrick Stewart ska bidra med sin röst i en FFXII-reklam som ska börja sändas nu på måndag. Herr Stewart är bland annat känd från Star Trek och X-Men, och så klart för sin mäktiga röst.

Källor: www.joystiq.com, www.gamespot.com

Skriv ut denna NyhetKommenteringsfunktionen för denna nyhet är avstängd. Vi har även raderat alla tidigare skrivna kommentarer. Detta eftersom nyheten är över 90 dagar gammal och vi ser inget värde i att spara kommentarerna längre. Själva nyheten kommer vi dock spara i all framtid.

Statistik

  • Läst 3090 gånger
  • av 2813 personer.
Fokus