Senaste nytt: (2015-06-16 08:49) Den kommer! Final Fantasy VII - remake

Nyhet om FF Fables Chocobo Tales     |     2007-05-11 20:10:53

FF Fables: Chocobo Tales

Bobby Westberg

Spelet heter inget mindre än Final Fantasy Fables: Chocobo Tales och det släpps i Sverige om två veckor efter att ha skördat ganska stora framgångar världen över.


En Nintendo DS börjar bli allt viktigare för oss FF-fantaster att ha. Nu kommer ytterligare ett spel dit med Final Fantasy-tema.

I detta spel (som jag inte orkar skriva namnet på igen) så spelar man en Chocobo. Spelet är som ett enklare rollspel som krockat med Paper Marios grafiska stil, Mario Partys minispel men med farten från Wario Ware, och diverse kortspel. Man ska helt enkelt klara en mängd varierande minispel för att avancera i storyn. Nedan följer en film som visar några av minispelen.

Betygen på 8.0 till 8.5 (av 10) från de stora amerikanska spelsajterna visar på att det faktiskt kan vara ett riktigt bra spel. Vi får hålla utkik, för om två veckor är det här!

Trailer

Källor: www.ign.com, www.gametrailers.com

Skriv ut denna NyhetKommenteringsfunktionen för denna nyhet är avstängd. Vi har även raderat alla tidigare skrivna kommentarer. Detta eftersom nyheten är över 90 dagar gammal och vi ser inget värde i att spara kommentarerna längre. Själva nyheten kommer vi dock spara i all framtid.

Statistik

  • Läst 2121 gånger
  • av 2042 personer.
Fokus