Senaste nytt: (2015-06-16 08:49) Den kommer! Final Fantasy VII - remake

Nyhet om FFU - sajten     |     2007-07-19 22:25:54

Nya skribenter sökes!

Bobby Westberg

Nu söker vi efter dig som vill skriva nyheter om Final Fantasy och Square Enix här på FFUniverse och hjälpa oss att åter få en väldigt aktiv nyhetssajt.

Vi söker skribenter! Som ni kanske märkt så håller för tillfället bara två skribenter igång alla nyheter på FFU, och under E3-mässan så var det bara en enda.

Vi behöver fler nya fräscha och pigga skribenter för att kunna leverera alla de nyheter som konstant kommer ut. Just nu kanske vi täcker 20% av nyhetsflödet, under en bra period täcker vi kanske upp emot 60%.

Är du grym på svenska och engelska? Älskar du att skriva? Har du tid att skriva några gånger i veckan? Kan du något extra språk som franska, tyska eller ännu hellre japanska, så är det ett stort plus.

Så, kom igen! Sök som skribent hos oss, vi behöver bara lite information om dig och ett par arbetsprov mailade till mig.

Källor:

Skriv ut denna NyhetKommenteringsfunktionen för denna nyhet är avstängd. Vi har även raderat alla tidigare skrivna kommentarer. Detta eftersom nyheten är över 90 dagar gammal och vi ser inget värde i att spara kommentarerna längre. Själva nyheten kommer vi dock spara i all framtid.

Statistik

  • Läst 5091 gånger
  • av 5007 personer.
Fokus