image/svg+xml Ta mig upp

Gott nytt år från FFU!

Så, som sagt: Vår chefskribent Jonsson ær vældigt kung! Det spelar ingen roll att han ær helt utslagen, han kan ændå rabbla hela adressen till skribentpanelen på FFU (som tro mig ær vældigt knepig) direkt nær jag, Webbis, går ut och svær om att jag inte kom ihåg adressen.

Ær hemma hos Sebbe (Bambi) nu och firar nyår. Tommy (Rhammie/Knasterboll) har sett till att våra magar ær fulla av en vælsmakande kalkon. Hær finns så klart Tubben, Gabranth och Magmanthe (vars norska skitdator jag skriver på).

Som många redan vet har jag klivit ner från platsen som Webmaster på FFU och gett øver rodret till Danne (CAPSLOCK) och admin-teamet. De har gjort ett underbart jobb sen jag stack i slutet av juli. Och till alla er som frågar nær jag kommer tillbaks har jag tyværr fortfarande inget svar eftersom jag njuter så extremt av att slippa jobba 14 timmar per dygn. Men de andra grejar det hær utan problem!

Vi vill i alla fall hærifrån ønska er alla ett ruskigt gott nytt år!

Puss o kram!

PS. Julkalendern var en lika stor øverraskning før mig som før er. Tack till er som gjorde den, fast att många skæmt var på min bekostnad. Det bjuder jag på.

Nu dags att gå och se till så att vår chefskribent lever ;P

UPPDATERAT: Nu ligger herr chefskribent høgljutt (men helt tondøvt) och nynnar Ice Caps tema från Sonic på en luftmadrass i hallen med en hink i ena armen!

Källor: Jonsson