image/svg+xml Ta mig upp

Final Fantasy konsert 27 juli och 16 augusti

Uppdaterad 2009-06-21 22:15:19 Jag ursäktar så hemskt mycket för att jag tidigare har skrivit fel datum på konserten, det skall vara 27 juli och inte 27 juni!

Äntligen så kommer uppföljaren till den lovprisade KMH konserten den 27 maj! Exakt fyra månader efter denna underbara upplevelse har vi då en chans att uppleva en ny konsert med förhoppningsvis samma höga kvalitet som den föregående.

Det är alltså samma musiker som håller i denna konsert som den lovprisade på Kungliga Musikhögskolan (KMH), arrangerad av David Westerlund. Den som innehöll nydanande musik kombinerade med Final Fantasy skämt. Den som var från fans för fans, där varje person som var på scen hade likt varje person som var i publiken ett förhållande till de älskade spelen.

Den 27 juli klockan 19.00 på Nybrokajen i Stockholm och 16 augusti kl 19.00 på Artisten i Göteborg kommer konsertererna att vara. Tyvärr så kommer biljetterna denna gång inte att vara gratis som förra gången, men detta är kanske inte så konstigt med tanke hur fort biljetterna tog slut förra gången och bytet av lokaler. Biljetterna kostar då 190 kr och köps antingen via ticnet eller Nybrokajen (biljetter säljs endast på Nybrokajen till Nybrokajskonserten för att det inte skall råda några missförstånd).

Det går även att önska låtar (även om det kanske är lite sent nu) på deras facebook sida

http://www.facebook.com/topic.php?uid=105172172094&topic=8778#/group.php?gid=105172172094

Annars har det också en egen hemsida där det står lite smått och gott http://www.ffontour.com/

Jag är verkligen oerhört förväntansfull inför den här konserten, eftersom den förra verkligen tog mig med storm hoppas jag att även denna kommer att kunna ge mig en musikupplevelse jag kan bära med mig vidare i livet.

Som det står på deras hemsida och facebook

Vi bjuder på det bästa ifrån Piano & Vocal Collections, nya arrangemang av gamla favoriter, samt många nya stycken ifrån serien som aldrig tidigare framförts live!

Det här låter helt underbart och jag är verkligen nyfiken på de stycken som aldrgi tidigare framförts live

Vi syns på Nybrokajen!