image/svg+xml Ta mig upp

En jävla massa nyheter och trailers

Square Enix har just nu om den inte är slut en konferens. De har avslöjat en väldans massa saker men dom största nyheterna angående Final Fantasy kan du läsa här. Jag måste bara säga, Square Enix vet hur man multitaskar!

Final Fantasy XIII kommer få en uppföljare. Precis som FFXs uppföljare så kommer spelet ha samma namn + -2. Final Fantasy XIII-2.
Det släpptes även en trailer och spelet ska tydligen komma i år. Inte undra på att det tog så lång tid att släppa XIII när de utvecklade en uppföljare samtidigt plus 20000 olika spinoffs och andra spel som garanterat störde utvecklingen.

Final Fantasy XIII Agito har bytt namn till Final Fantasy TYPE-0. För inte så länge sedan så registrerade SQE namnet ”Final Fantasy Type-o”. Tyvärr så kunde jag inte skriva om detta förut för att det gick inte att skriva nyheter ett tag.
Vi har inte vetat något alls om spelet för ens nu. Det är tydligen en utav XIIIs spin offs som har bytt namn. Final Fantasy Agito XIII är nu Final Fantasy Type-0.

En ny trailer som innehåller mycket osett material och massvis med gameplay på Final Fantasy versus XIII har släppts. Jag är nästan beredd på att sätta 200kr på att versus kommer annonseras som Final Fantasy XVI i framtiden nu. Spelet har ju ändå så absolut inget att göra med XIII. Vågar du sätta emot?

Trailers

Final Fantasy XIII-2

Final Fantasy versus XIII

Final Fantasy Type-0