Senaste nytt: (2015-06-16 08:49) Den kommer! Final Fantasy VII - remake

Nyhet om Blandat FF     |     2011-09-20 22:00:51

Summering av Tokyo Game Show

Robin Sörensen

För varje år som blåser förbi hos så går vi till mötes med flertalet spelkonvent. Nu har året kommit till andra halvan på september vilket betyder att Tokyo Game Shows tid har kommit.......

För varje år som blåser förbi hos så går vi till mötes med flertalet spelkonvent. Nu har året kommit till andra halvan på september vilket betyder att Tokyo Game Shows tid har kommit.
Under konventet så presenterade Square Enix en hel del nya nyheter och annat gott om våran favoritspelserie Final Fantasy. Som information om spel, nya spel, trailers och gameplay. Det mest väsentliga kan du läsa här.

Final Fantasy X – HD remake
För att fira Final Fantasy Xs tioårsjubileum så kommer Squre Enix att släppa en HD remake på Final Fantasy X. Den enda informationen Square Enix gav hos var att spelet kommer att släppas till Playstation 3 och Playstation Vita. Spelet är fortfarande i utveckling.

Final Fantasy Theatrhythm
Theatrhythm är ett nytt spel som kommer att släppas till Nintendo 3ds nu i vinter. Spelet är ett actionspel där spelaren kommer att trycka på noter för att slåss mot fiender samtidigt som du kommer njuta utav klassiska Final Fantasy låtar.

Trailer


Final Fantasy XIII-2
Final Fantasy XIII-2 som är Square Enixs nästa stora Final Fantasy släpp fick som väntat en hel del tid i rampljuset under konventet. Spelet kommer att släppas den 15 december i Japan medans Nordamerika får det den 31 januari och vi i Europa får vänta enda tills den 3 februari. Precis som XIII så kommer det finnas ett specialpaket som innehåller ett PS3 med Lightning på, men som det ser ut just nu så kommer det att bara vara tillgängligt i Japan.
Spelet kommer att DLC som extra vapen, monster och kläder. Det ska även finnas ett casino i spelet. Under konventets gång så kunde man spela en demoverision av spelet. Gameplay av det finns lite överallat som på Youtube.

Trailer


Final Fantasy Type 0 TGS trailer

Spelets släpps till PSP nu i oktober (Japan).

Final Fantasy Legends
Yttligare en spinoff i Final Fantasy serien. Spelet kommer att släppas till Iphone/Ipad och Android. Inte så mycket information om det här spelet finns. Det finns inte ens någon bra källa på att spelet ska släppas här borta men de kommer förmodligen att tjäna en hel del pengar på det så det kommer nog att landa här till slut.

Källor:

Skriv ut denna NyhetKommenteringsfunktionen för denna nyhet är avstängd. Vi har även raderat alla tidigare skrivna kommentarer. Detta eftersom nyheten är över 90 dagar gammal och vi ser inget värde i att spara kommentarerna längre. Själva nyheten kommer vi dock spara i all framtid.

Statistik

  • Läst 4451 gånger
  • av 4425 personer.
Fokus