Senaste nytt: (2015-06-16 08:49) Den kommer! Final Fantasy VII - remake

Nyhet om Final Fantasy XIV     |     2011-10-03 01:14:33

Final Fantasy XIV: Slåss mot Ifrit

Robin Sörensen

Square Enix har släppt en teaser för den uppkommande patchen till XIV och nu kommer vi kunna göra det vi alltid drömt om. Slåss mot Ifrit.

Producenten för Final Fantasy XIV Naoki ”Yoshi-P” Yoshida avslöjade för inte så länge sedan att nästa patch till XIV (1.19) skulle komma i slutet av september men... som vi vet vid det här leget så lider Square Enix av ”Vikanintehållavårareleasedatumsyndromet”. Patchen blev uppskjuten till den fjärde oktober.

För att gottgöra alla ledsna spelare så släppte de en teaser på vad vi kan vänta hos för roligheter i patchen och innehållet i videon gör nog de flesta spelarna kåt. Du kommer nämligen att kunna slåss mot ingen annan än Ifrit. Och om du är viking nog att vinna striden på hard så kommer du att bli belönad med något som åtminstone ser bra ut. Om du är majestätisk nog för att ta vinna över Ifrit så kommer du bli belönad med vapen gjorda utav hans horn.

Slagsmål med Ifrit


Loot

Källor:

Skriv ut denna NyhetKommenteringsfunktionen för denna nyhet är avstängd. Vi har även raderat alla tidigare skrivna kommentarer. Detta eftersom nyheten är över 90 dagar gammal och vi ser inget värde i att spara kommentarerna längre. Själva nyheten kommer vi dock spara i all framtid.

Statistik

  • Läst 4819 gånger
  • av 4806 personer.
Fokus