Senaste nytt: (2015-06-16 08:49) Den kommer! Final Fantasy VII - remake

Nyhet om Övrigt     |     2011-10-03 21:02:58

Final Fantasy XIII-2 DLC

Robin Sörensen

Square Enix har nu släppt mer information om DLC till Final Fantasy XIII-2. Den laserskjutande roboten Omega gör comeback och extra kläder.

Den laserskjutande bossen Omega från tidigare Final Fantasy spel gör comeback. Och den här gången så kommer han bli en del av ditt team och slåss med dig om du lyckas besegra han. Först måste du dock tanka hem DLCn som innehåller Omega men Square Enix har hittills bara bekräftat det för den japanska och nordamerikanska marknaden. DLC för Europa är också bekräftat men det finns inget som tyder på att just det här kommer att komma hitåt i form av DLC. Karaktärerna Noel och Serah kommer att få extra utstyrsel också, även när det här kommer att finnas tillgängligt i Europa är fortfarande inte bekräftat.

Om du bor i Nordamerika och förhandsbokar spelet så kommer du få ett utav de två tillgängliga dlc eller en kort roman som bonus beroende på vart du förhandsbokar. Förhandsbokar du spelet på Gamestop så kommer du få extra kläder till Serah, om du förhandsbokar spelet på Amazon så kommer du få omega och om du förhandsbokar spelet på best buy så kommer du få en kort roman som heter Collectible Hardcover Book. DLCn kommer finnas tillgängliga i Japan efter spelet har släppts. Om man kommer kunna ladda hem dessa DLCs i Nordamerika är fortfarande obekrfätat.

Källor:

Skriv ut denna NyhetKommenteringsfunktionen för denna nyhet är avstängd. Vi har även raderat alla tidigare skrivna kommentarer. Detta eftersom nyheten är över 90 dagar gammal och vi ser inget värde i att spara kommentarerna längre. Själva nyheten kommer vi dock spara i all framtid.

Statistik

  • Läst 4438 gånger
  • av 4414 personer.
Fokus