Senaste nytt: (2015-06-16 08:49) Den kommer! Final Fantasy VII - remake

Nyhet om Övrigt     |     2012-06-06 10:43:24

Square Enix visar framtiden - Nytt tech-demo

Robin Sörensen

Efter ett E3 som bara kan ses som en besvikelse om man ser det ifrån ett Final Fantasy perspektiv så har nu Square Enix släppt något nytt, fast ingen information om ett befintligt spel utan ett tech-demo.

Efter ett E3 som bara kan ses som en besvikelse om man ser det ifrån ett Final Fantasy perspektiv så har nu Square Enix släppt något nytt ifrån serien, men det är inte information om ett nytt spel eller information om ett spel som redan är i utveckling. Square Enix har släppt ett så kallad ”tech-demo” som de kallar för ”Agni's Philosophy” där de demonstrerar vad nästa generations teknik kan göra. När demonstrationen är slut så visar de upp i videon en länk som tar dig till deras hemsida där du kan svara på en enkätundersökning som handlar om videon.

Källor: www.agnisphilosophy.com/en/index.html

Skriv ut denna NyhetKommenteringsfunktionen för denna nyhet är avstängd. Vi har även raderat alla tidigare skrivna kommentarer. Detta eftersom nyheten är över 90 dagar gammal och vi ser inget värde i att spara kommentarerna längre. Själva nyheten kommer vi dock spara i all framtid.

Statistik

  • Läst 4487 gånger
  • av 4471 personer.
Fokus