Senaste nytt: (2015-06-16 08:49) Den kommer! Final Fantasy VII - remake

Nyhet om Övrigt     |     2012-06-06 17:24:09

Summering av E3 2012

Robin Sörensen

Just nu i Los Angeles så pågår E3 för fullt men den sista presskonferensen som hölls av Nintendo var igår. Eftersom det är Final Fantasys 25års jubileum...

Just nu i Los Angeles så pågår E3 för fullt men den sista presskonferensen som hölls av Nintendo var igår. Eftersom det är Final Fantasys 25års jubileum så har många fans haft förväntningar på vad Square Enix skulle visa upp i år, Final Fantasy XV eller kanske något nytt med nästa stora titel versus 13? Tyvärr så får vi se detta års E3 som en stor besvikelse om vi förväntade hos något episkt av Square Enix angående Final Fantasy, det enda dom visade upp var en trailer på ett spel till 3ds som de redan visade upp en trailer på under förra årets Tokyo Game Show. Och det är nog just den spelmässan vi får vänta på innan vi får någon ny information om framtida spel om det inte kommer någon ny information innan E3 når slutstapeln.

Final Fantasy Theatrhythm E3 2012 trailer

Källor:

Skriv ut denna NyhetKommenteringsfunktionen för denna nyhet är avstängd. Vi har även raderat alla tidigare skrivna kommentarer. Detta eftersom nyheten är över 90 dagar gammal och vi ser inget värde i att spara kommentarerna längre. Själva nyheten kommer vi dock spara i all framtid.

Statistik

  • Läst 7246 gånger
  • av 7213 personer.
Fokus