image/svg+xml Ta mig upp

Två nya ff-sajter & julkalender

Denna nyhet är väl inte dagsfärsk. Men vi utanonnsera faktiskt nya sajter rätt värdelöst. De ända som får veta det är de som prenumererar på vårat nyhetsbrev (länk till vänster i menyn). Men vi har ju många som inte gör det. Så nu berättar jag för er att vi öppnat en helt ny sajt för kommande FF12. Samt designat om och fyllt våran FF11-sajt!

Det ni kan hitta på dessa sidor är information allmänt om spelen, karaktärerna samt bilder och annat skoj. FF11-sajten har en massa info om annat också. Till exempel jobb, städer med mera. Den har även en mängd bakgrundsbilder, en benchmark till din PC (kolla om din dator klarar att spela FF11) med mera!

Till FFXI-sajten

Till FFXII-sajten

Använd länkarna överst på alla sidor för att enkelt flytta dig mellan sajtens olika FF-sektioner.

Vi har även julpyntat sajten en del. Den gamla vanliga “God Jul”-texten är uppe igen. Vi har även satt tomteluvor på FF-gubbarna på Communityn. Dock ville inte Squall och Terra vara med på det. Först skulle Terra få en julgranskula i örat men den passa inte. Vi har också vår helt nya Julkalender! Det är första gången för FFU och hoppas att den kommer tillbaks även i framtiden. Julkalendern är ordentligt julpyntad och varje dag så kan ni öppna en ny lucka. Undrar vad det är för motiv idag…

Vår egna julkalender!

Kan också nämna att det går SJUKT bra för FFU nu. Förra månaden (oktober) var vår bästa nånsin gällande antalet besökare. Denna månad (november) slog vi dock vårt rekord med hästlängder! Vi fick 106.035 besökare, varav över hälften var unika (helt nya besökare). Detta är en ökning med hela 25% från förra månaden.